Wederzijds respect en elkaar in zijn of haar waarde laten is erg belangrijk voor een goede samenwerking.
Ieder heeft een eigen verhaal.

mr. M. (Milos) Heuverling

mr. M. (Milos) Heuverling

Beschermingsbewindvoerder / Jurist

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse beroepsvereniging voor professionele bewindvoerders (NBPB)
  • Nederlandse Juristen Vereniging (NJV)

Even voorstellen:

Mijn naam is Milos Heuverling en ik ben als beschermingsbewindvoerder werkzaam vanuit mijn eigen kantoor, Sepio Bewindvoering. Daarnaast verricht ik als jurist ook juridische (advies) werkzaamheden.

Geboren in Waalwijk en opgegroeid binnen de regio. Hierdoor ben ik vertrouwd met de regio waarbinnen ik werkzaam ben. Ik heb rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en hierbij heb ik mijn meestergraad behaald (mr.). Mijn master had als accent civielrecht/privaatrecht. Na deze studie ben ik voor een korte tijd in Waalwijk als jurist aan de slag gegaan en ik ben later als advocaat beëdigd. Ik heb tijdens mijn werkzaamheden veel ervaring opgedaan op het gebied van o.a. het sociale zekerheidsrecht (m.b.t. uitkeringen en toeslagen), het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Ook heb ik opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op het gebied van retorica en onderhandelen. Op enig moment heb ik besloten om voor mijzelf te gaan werken als beschermingsbewindvoerder en als jurist in Brabant, met name binnen de regio’s Waalwijk, Tilburg, Breda en Den Bosch.

Mijn kennis en ervaring als jurist en advocaat komt tijdens mijn werkzaamheden als beschermingsbewindvoerder goed van pas.

Naast mijn universitaire studie heb ik uiteraard een opleiding gevolgd om mij te bekwamen als beschermingsbewindvoerder. Hiernaast volg ik regelmatig opleidingen/cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en om mij verder te ontwikkelen. Dit is overigens ook een verplichting vanuit de Rechtbank.

Ik ben niet iemand die gemakkelijk ‘ja en amen’ zegt. In het belang van mijn cliënten zet ik overal vraagtekens bij. Mijn kennis en kwaliteiten maken mij een sterke partner voor mijn cliënten. Ik houd ervan om duidelijke afspraken te maken met mijn cliënten en deze dienen ook nageleefd te worden. Ik vindt het ook belangrijk dat cliënten inzicht hebben en blijven houden in hun eigen (financiële) situatie en ik zal hen dan ook zoveel mogelijk bij mijn werkzaamheden proberen te betrekken. Wederzijds respect, duidelijkheid en transparantie staan bij mij hoog in het vaandel.