Uw bewindvoerder in Noord-Brabant (o.a. Den Bosch, Waalwijk, Breda & Tilburg)

Voor financieel beheer, of een traject naar een (zelfstandig) schuldenvrij leven.
 

Ons bewindvoeringskantoor

 
Ons kantoor bestaat uit een aantal betrokken en gespecialiseerde bewindvoerders en medewerkers. Wij zijn gevestigd in Waalwijk, en werken met name in deze, en omliggende, regio's.
Wij zijn sterk in de regio. Wij kennen de sociale kaart en hebben de wegen naar bijvoorbeeld schuldhulpverlening reeds voor vele cliënten bewandeld. Dit maakt ons een goede partner voor onze cliënten en (betrokken) hulpverleners.

Wilt u iets meer weten over hoe wij werken? Kijk vooral even op onze speciale pagina: Werkwijze

mr. Milos Heuverling


Eigenaar / bewindvoerder
Lidmaatschappen:
- NBPB
- NOvA
Milos komt oorspronkelijk uit Waalwijk, maar woont momenteel in de gemeente Heusden. Hij kent deze en omliggende regio's dan ook erg goed. Na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg is Milos in Waalwijk als jurist aan de slag gegaan en is hij enige tijd later als advocaat beëdigd. Tijdens zijn juridische werkzaamheden heeft Milos veel ervaring opgedaan op het gebied van o.a. het sociale zekerheidsrecht (m.b.t. uitkeringen en toeslagen), het arbeidsrecht en het verbintenissenrecht. Ook heeft hij opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op het gebied van retorica en onderhandelen. In 2016 heeft Milos besloten om voor zichzelf te gaan werken als jurist en als beschermingsbewindvoerder onder de naam Sepio Bewindvoering.

Milos is niet iemand die gemakkelijk ‘ja en amen’ zegt. In het belang van zijn cliënten zet hij overal vraagtekens bij. Zijn kennis en kwaliteiten maken hem een sterke partner voor zijn cliënten. Milos vindt het belangrijk om duidelijke afspraken te maken met cliënten en deze dienen ook nageleefd te worden. Hij wil graag dat dat cliënten, ondanks dat er sprake is van bewindvoering, inzicht blijven houden in hun eigen (financiële) situatie. Daarom vindt hij het ook belangrijk om cliënten regelmatig bij zijn werkzaamheden te betrekken (indien en zover wenselijk en mogelijk). Wederzijds respect, duidelijkheid en transparantie staan bij hem hoog in het vaandel.

Milos is momenteel werkzaam als advocaat en als beschermingsbewindvoerder.